Consiliul de Mediere...Publicare Tabloul mediatorilor

In sedinta din 16 aprilie 2010, membrii Consiliului de mediere au dezbatut pe larg aspectele legate de publicitatea Tabloului mediatorilor si forma in care acesta va fi transmis catre Monitorul Oficial pentru publicare.
In urma discutiilor si pentru a asigura o cat mai buna vizibilitate a formei publicate in Monitorul Oficial, membrii Consiliului de mediere au decis urmatoarele modificari fata de forma Tabloului publicata in 2008:
- se elimina rubrica "sediu secundar", iar mediatorii care au declarate astfel de sedii vor fi insclusi in Tablou pentru fiecare sediu separat, mentionand daca acesta este sediul principal sau secundar;
- se vor inscrie in Tablou pentru fiecare mediator autorizat si pentru fiecare sediul declarat, doar
    - un singur numar de telefon
    - o singura adresa e-mail
    - o singura adresa web
Pana la data de 28 aprilie 2010, toti mediatorii care au inscrise in Tablou mai multe numele de telefon, fax sau adrese e-mail sau web, vor trimite o notificare pe adresa valentin.sofelea@cmediere.ro.
In notificare vor preciza numarul de telefon, adresa e-mail si adresa web pe care doresc sa le faca publice in Tablou, in forma transmisa catre Monitorul Oficial.
In cazul in care nu se primeste o astfel de notificare, Secretariatul Tehnic va face din oficiu modificarile solicitate, pastrand in Tablou doar primul numar de telefon si, dupa caz, prima adresa e-mail sau web.
Cu acest prilej solicitam mediatorilor sa verifice periodic datele inscrise in Tabloul afisat pe site-ul www.cmediere.ro si sa notifice Secretariatului Tehnic eventualele inscrieri eronate.
Anca Elisabeta Ciuca
Presedinte al
Consiliului de mediere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu