Raspuns la opinie... mediator Nicolae Ionescu

Buna ziua,
Numele meu este Nicolae Ionescu si sunt mediator autorizat din Octombrie 2009.
Si eu fac parte din cei 99% din mediatorii care nu reusesc sa medieze in practica
conflicte, deoarece medierea este foarte putin cunoscuta de publicul larg, care este implicat in conflicte,iar judecatorii nu amintesc partilor aflate in conflict nimic despre aceasta posibilitate de solutionare a conflictelor, la toate instantele(Judecatorie,Tribunal, Curtea de Apel/Jud. Arges).
Se pare ca nici in viitor , d-nii judecatori, politisti, nu vor aminti nimic despre mediere partilor aflate in conflict(desi art.6/Legea 370/2009 prevede acert lucru) atata timp cat legea nu prevede si sanctiuni pentru neindeplinirea acestor obligatii, precum si faptul ca , Codurile de procedura nu specifica imperativ aceasta obligatie.
Doresc sa intreb pe cei care ne reprezinta in fata institutiilor statului roman, daca se mai emite acea Ordonanta de urgenta privind obligativitatea medierii inainte de a se ajunge in instanta, pentru cauzele civile si comerciale?
Poate astfel se vor afla mai multe despre mediere iar noi mediatorii vom putea sa practicam aceasta profesie, nu numai sa cotizam financiar.
Va multumesc pentru atentie si pentru faptul ca veti supune atentiei tuturor mediatorilor inscrisi pe blogul d-vstra, aceste deficiente si greutati de care mediatorii se lovesc in practica.
Cu stima,
      Mediator Autorizat
       Nicolae  Ionescu
      e-maill:nicolae.ionescup@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu