Constantin Asofronie si-a dat demisia din UMB

Pierdere grea in randul Uniunii Mediatorilor Bancari.
Constantin Asofronie, una din locomotivele cele mai importante ale UMB, generalul de baza al domnului Tatu Tudor, a parasit aceasta formatiune.
Constantin Asofronie si-a dat demisia din UMB!!!
Iata ce scrie Constantin Asofronie:
"In data de 23 noiembrie 2010 subsemnatul mediator ASOFRONIE CONSTANTIN mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte şi renunţ la calitatea de membru al Uniunii Mediatorilor Bancari, din motive personale"

5 comentarii:

  1. Pai normal,Tatu a ramas singur,de acea nu vine la conferinte ca toti il ocolesc.Cine a venit la conferinta Gemma a vazut digur.Oricum Asofronie merita sa fie seful lui Tatu.Bravos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimati colegi din UMB,va transmit acest mesaj ca urmare a disolutiei de putere ce incearca ase produce in UMB.Nu voi folosii un canal oficial pentru ca totul este controlat de dl Tatu.NUmirea lui Berar la conducere nu reprezinta o alegere morala si cinstita,Seffer Laurentiu merita sa fie vice pentru ca si in teritoriu trebuie sa avem reprezentare si cadre de conducere competente.nemultumirea e asa de mare in randul membrilor cu care am discutat ca daca nu se revine asupra deciziei si nu se organizeaza alegeri de urgenta pentru presedinte si vicepresedinte multi vor pleca spre o alta asociatie care se vrea mai puternica si fara dictatura.Domeniul bancar nu e a-l domnului Tatu e al membrilor UMB.La fel aspus si dl.Seffer.De ce credeti ca a plecat dl.Asofronie adevaratul presedinte UMB?Sper domnule Dediu ca aveti curaj si o sa publicati mesajul la care deocamdata nu ma semnez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cum se stie, lupul isi schimba parul dar naravul ba. Poti schimba asociatia dar ce folos...

    Si, privitor la cel de-al doilea cometariu:
    - Nu e bine Berar pentru ca e bine Seffer Laurentiu(anonimatul nu va ascunde identitatea dle Seffer).
    - Nu scriu pe canale oficiale ca Tatu controleaza tot.

    Am o intrebare: dar ce-ati crezut fratilor, ca va controla altcineva ceva in UMB?

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate anonim
    Sunteti intr-o grava eroare si dezinformat. In UMB prin plecarea domnului Asofronie Constantin, plecare pe care o regret si as regret ca si pe alt coleg de ar fi, nu sa creat nici o disolutie,conflict sau cum doriti a spune. Nimeni nu este de neinlocuit, nici chiar dvs. indiferent de pozitia pe care-l ocupati, si indiferent de domeniu...

    Numirea domnului Berar ca reprezentanta in teritoriu am zis si reafirm nu este o solutie de viitor. In opinia mea este necesar ca in locul ramas vacant, prin plecarea domnului Asofronie Constantin sa fi fost numit chiar si provizoriu un coleg din teritoriu, dar cu toate acestea intelegand rationametul domnului Tatu Tudor o consider mai mult ca benefica. Doresc sa mai precizez faptul ca nu exista nemultumiri, sau nu ar trebui sa existe daca inaintea interesului personal pui interesul uniuni, care asa cum a aratat si arata este o organizatie solida si reprezentativa a mediatorilor. Uniune care pune interesul mediatorilor pe primul plan (nu cum fac alti la care interesul personal primeaza) si care inca de la infiintarea sa a avut si are drept scop promovarea institutiei mediari si a mediatorilor, de respectarea principiilor demnitati si legalitati.
    In ce ma priveste asa cum am afirmat in diverse ocazi nu am avut si nu am de gand, nici nu urmaresc sa ocup nici o functie importanta in conducerea centrala a UMB, si sa recunosc sincer nici in a cea la nivel de judet. Cu drag cedez locul oricarei persoane care face dovada ca poate face mai mult decat eu pentru promovarea institutiei medieri si a mediatorilor. Fiecare are rolul sau in societate si nu numai, iar indeplinirea cu demnitatate ar trebui sa ii preocupe pe toti.
    Cu astea fiind spuse va doresc numai bine si mult succes in promovarea medierii.
    Cu stima,
    Laurentiu Seffer

    RăspundețiȘtergere
  5. Erau doua moduri de abordare diferite asupra modului de actiune fata de CM, cu mijloace diferite, dar cu acelasi scop. Nu stiu de ce a stat Asofronie atata timp in umbra lui Tatu, care are unele probleme cu toata lumea care nu face ca el. Nu cred ca au pierdut mediatorii ceva, am vazut la conferinta nationala si vad in continuare ca demisionarul are ceva in cap, este preocupat de mediere si mediatori mai mult decat de UMB, de unitatea mediatorilor si legalitate, probabil va continua pe alt front lupta cu CdM, mai ales ca poate coagula si mediatorii din alte asociatii. Jos palaria pentru organizarea conferintei de la Galati si caracterul practic al discutiilor. Ne poate ajuta si pe noi, UMB este o secta inchisa si galagioasa,dar ineficienta.

    RăspundețiȘtergere