Tarifele pentru anul 2010 ale unui Birou de Mediatori asociati

Tarifele pentru anul 2010 ale Biroului de Mediatori Asociati – Ghiga & Tanasa sunt :
(sunt tarife finale, fara a fi afectate de variatia TVA, nu includ TVA)

DENUMIRE
 COST (ron)
DESCRIERE
Proces Verbal Furnizare Informatii (PVFI)
gratuit
Etapa de informare despre mediere in general , se desfasoara pe parcursul a 60 minute , 30 minute fiind prezentarea de catre mediator , iar 30 minute fiind raspunsuri la intrebarile partii care solicita informarea
Redactare Proces verbal Mediere Esuata prin  Lipsa Partii
gratuit
Daca in urma etapei de invitare a unei parti aflate in conflict , aceasta parte staruie in a nu se prezenta la mediere , atunci partea care a initiat procedura medierii va primi de la mediator un Proces Verbal de Mediere Esuata prin Lipsa Partii, (PVME_LP)
Deschiderea , gestionarea si arhivarea dosarului de caz
100
Reprezinta costuri ocazionate de deschiderea dosarului de caz , de gestionarea lui si de arhivare. Se plateste o singura data , la inceput.
Trimitere invitatii la mediere prin Posta
15
Reprezinta costuri cu trimiterea a 2 invitatii , prin Posta , cu confirmare de primire la adresa indicata de partea care initiaza procedura de mediere.
Redactare Contract de Mediere
gratuit
Este gratuit deoarece clauzele sale vor fi discutate in cadrul sedintelor de mediere.
Sedinta de mediere cu ambele parti
300
Reprezinta costul sedintei de mediere , la Biroul de Mediere, sedinta la care toate partile aflate in conflict sunt prezente. Sedinta de mediere dureaza 90 minute.
Sedinta de mediere cu fiecare parte separat
200
Reprezinta costul sedintei de mediere cu cite o parte aflata in conflict. Plata pentru aceasta sedinta se face de catre toate celelalte parti pentru partea cu care va avea loc sedinta. Daca sunt 2 parti ale conflictului , fiecare parte va plati pentru cealalta.
Redactare Procese Verbale ale Sedintelor de Mediere (PVSM)
gratuit
Redactarea este gratuita  deoarece va cuprinde o sumarizare a lucrurilor discutate in cadrul sedintelor de mediere.
Redactare Acord de Mediere
100
Redactarea presupune, pe linga elementele de alegere atenta a textului si cheltuieli ocazionate de multiplicare, indosariere, chemare parti pentru semnare, alocare sala pentru semnare. Redactarea acordului se va face in mod  obisnuit in maximum 7 zile lucratoare de la ultima sedinta de mediere.
Participare Mediator la Sedinte de COMEDIERE / SEDINTA
300
Exista posibilitatea ca unii colegi mediatori din tara sa doreasca a rezolva conflicte de la distanta ,prin intermediul COMEDIERII si astfel mediatori din cadrul Ghiga&Tanasa BMA sa fie solicitati. Costul este suportat de catre colegul mediator din tara.
Acordare de suport logistic colegilor mediatori / sedinta
50
Exista posibilitatea de a acorda suport logistic colegilor mediatori din tara , in zonele unde avem birouri. Adica acces la sali de discutie, acces la telefon/fax/mail/internet/copiator. Tariful este pe sedinta . Sedinta este de 90 minute.

sursa: mediatorul meu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu