Medierea Tehnica si Arta, numarul 1 din anul II

Numarul 1 din anul 2 al revistei (octombrie 2011) va sarbatori si multumi tuturor colaboratorilor pentru sprijinul deosebit, interesul constant si caldura cu care ne-au inconjurat, contribuind la consacrarea revistei ca lider al publi...catiilor de specialitate din Romania si singura publicatie bilingva din domeniu din Europa.

De asemenea, prin tragere la sorti, un numar de 15 dintre colaboratorii revistei, vor beneficia de participarea gratuita la un curs de tehnici avansate in mediere “Analiza Conflictului”, organizat de Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi. Cursul se va desfasura pe durata a 2 zile consecutive in luna noiembrie, in Bucuresti. Pentru participarea la curs se acorda un numar de 16 puncte de pregatire profesionala continua.

“Medierea Tehnica si Arta” este revista profesionala lunara ISSN 2069-1378 care se adreseaza mediatorilor care doresc sa isi impartaseasca experientele profesionale si sa isi promoveze activitatea, dar si cititorilor care doresc sa se informeze in mod pertinent despre domeniul medierii.
Revista a fost fondata si este administrata de Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi. Primul numar a aparut in luna octombrie 2010 si este editata bilingv romano-engleza. In prezent 

se distribuie gratuit in peste 100 de locatii din tara (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei), precum si catre organizatii profesionale internationale din Marea Britanie, Belgia, Olanda si S.U.A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu