UMB reprezinta mediatorii romani la Budapesta!!!?

Parlamentul din BudapestaSub egida Ministerului de Justitie si Ministerului Internelor din Ungaria si a Uniuni Mediatorilor Bancari din Romania, in data de 29.05.2010 cu incepere de la orele 10.00, la sala de conferinte ARANYTIZ – 10 DE AUR din Arany Janos utca 10, Budapesta , va avea loc Conferinta internationala de mediere si coaching a mediatorilor maghiari,, IRRACIONALITAS”.

Conferinta este organizata de dr. Kollarne Deri Krisztina, Presedintele Asociatiei de mediere si coaching,Economist, Life and Business Coach: Personal consulting, Executive coaching, Information society experting, Mediator, fiind sustinuta de Dr. József Kollárne master senior trainer,Professor -Universitate PPK, Life and Business Coach: Personal consulting, Executive coaching, Information society experting Mediator.
La lucrarile conferintei vor participa personalitati marcante din domeniul medierii europene, profesori universitari, magistrati, mediatori , specialisti in coaching, reprezentanti ai Ministerului Justitiei si Ministerului de Interne din Ungaria etc.
Conferinta il are ca invitat special pe Sir Eric Brown din Anglia, personalitate marcanta din domeniul medierii si coaching-ului englez.
Din partea Uniuni Mediatorilor Bancari din Romania vor participa Dl.Tudor Tatu, Presedintele uniunii, Dl. Seffer Laurentiu, Presedintelei Sucursalei Cluj a UMB si Dl. Marian Berar, Director Relatii Externe.
Reprezentantii Uniunii Mediatorilor Bancari din Romania, vor prezenta in cadrul conferintei, organizarea activitatii de mediere in Romania, sectoarele de aplicare, schimbarile legislative recente, din domeniul medierii si urmatoarele, avute in vedere de catre Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti din Romania, in cadrul Strategiei de dezvoltare a justitiei ca serviciu public 2010 – 2014.
De asemenea, reprezentantii Uniunii Mediatorilor Bancari din Romania, vor prezenta scopul si obiectivele UMB, tipurile de conflicte mediate si sectoarele de actiune, relatiile uniunii cu institutii similare, tendinte de dezvoltare si bariere etc.
Sursa: comunicate de presa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu