Evenimentul CONFLICT RESOLUTION DAY 2010, ONESTI - ROMANIA


Asociaţia CENTRUL DE TRAINING, CONSULTANŢĂ ŞI MEDIERE ONEŞTI a organizat joi, 21 octombrie 2010, în parteneriat cu PRIMARIA ONEŞTI şi BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „RADU ROSETTI” din ONEŞTI, evenimentul „CONFLICT RESOLUTION DAY 2010 - ZIUA MONDIALĂ A REZOLVĂRII CONFLICTELOR”, în scopul promovării în comunitate a medierii ca metodă alternativă de rezolvare a conflictelor şi a profesiei de mediator. S-a lansat cu acest prilej în România, sub egida MEDIARCOM - Asociaţia Europeană de Mediere, proiectul „ZIUA MONDIALĂ A MEDIERII ÎN ŞCOALĂ.Conferinta a fost moderată de mediatorul Cătălin Găman de la CTCM - ONEŞTI.
Din partea CTCM - ONEŞTI, au luat cuvântul: formator Virginia - Smărăndiţa Brăescu, formator Oana - Paula Zaharia,
consilier scolar Cristina Biagini, mediator Cătălin Găman, mediator Chiriac Ionuţ Robert, preot Viorel Ciocoiu. Au fost prezenţi la eveniment mediatori autorizaţi si absolvenţi ai cursurilor de mediere de la centrele de mediere din ONEŞTI, ADJUD şi BRAŞOV, cadre didactice, psihologi, psihoterapeuti, avocaţi, notari, judecători, reprezentanţi ai administraţiei publice locale. Din partea invitaţilor de la centrele de mediere din Adjud şi Braşov, au luat cuvântul d-na Ştefania Şaradici, preşedinta ASOCIAŢIEI PENTRU PROMOVAREA MEDIERII şi d-l Mircea Marcoci, membru in Consiliul Director al ASOCIATIEI MEDIATORILOR AUTORIZATI din BRAŞOV (AMA Braşov).
Au transmis mesaje de susţinere a evenimentului d-l Constantin Scripăţ, Prefect al Judeţului Bacău, d-l Emil Lemnaru, primarul municipiului Oneşti, d-l Mugur Mitroi, formator de mediatori şi membru în Consiliul de Mediere.
Sursa: Mediere Integrativa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu