Medierea juridica si financiar-bancara

O conferinta privind medierea juridica si financiar-bancara va fi organizata la Cluj-Napoca în data de 13 noiembrie. Evenimentul va începe de la ora 14, la Hotelul Melody, iar cei care doresc sa participe la conferinta pot confirma prezenta la eveniment pîna în data de 10 noiembrie.
Seminarul e organizat de Uniunea Nationala a Barourilor din România si Uniunea Mediatorilor Bancari din România, sucursala Cluj.
Va reamintim ca aceasta din urma a fost
lansata pe plan local în primavara anului trecut si îsi propune sa medieze conflictele dintre banci sau societati de leasing/asigurari si clientii acestora.
Astfel, membrii Uniunii Mediatorilor Bancari ofera servicii de mediere a anumitor tipuri de conflicte precum dobînzi calculate gresit, marirea nejustificata a dobînzilor ,,fixe“, comisioane nejustificate, erori în procesarea tranzactiilor cu carduri, operatiuni neautorizate în conturi, fraude bancare, înregistrari nejustificate ca rau platnic în cadrul Centralei Riscurilor Bancare si a Biroului de Credit, introducerea în contractele de credit a unor clauze abuzive etc.
Sursa: monitorul de cluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu