UPS....Consiliul de Mediere angajeaza consilier juridic

Se pare ca pe site-ul ofical al Consiliului de mediere nu apare acest anunt.
In schimb unii afla....adica eu...binenteles cu ajutorul unor amici mediatori care au dorit sa ramana anonimi...:)
Sunt destui mediatori care indeplinesc conditiile...de ce nu ne anunta Consiliul si pe noi.Suntem incompetenti sau mai nou se angajeaza pe usa din dos?
De ce se da adresa de mail PERSONALA a unui mediator.....Consiliul de Mediere nu are adresa de mail, secretariat, newsletter?
Oricum iata anuntul
Cerinte candidati:
-Consilier juridic definitiv inscris in
Tabloul Consilierilor Juridici Bucuresti;
-Cunoasterea Legii 192/2006 privind medierea si exercitarea profesiei de mediator astfel cum a fost modificata si completata prin Legea 370/2009
-cunoasterea Regulamentului de Organizare si Functionare a Consiliului de mediere
-experienta in reprezentarea la instantele judecatoresti de grad superior(Curti de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie)
- cunoasterea dreptului comunitar
-cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala
-calitatea de mediator autorizat constituie un avantaj

Responsabilitati:
Legea 192/2006 privind medierea si exercitarea profesiei de mediator completata si modificata si Regulamentul de Organizare si Functionare a Consiliului de mediere pot fi gasite pe site-ul www.cmediere.ro

Inscrierea pentru selectie se poate face numai pana la data de 15 noiembrie 2010 pe adresa de mail nicoleta.pirvan@yahoo.com.

Selectia va avea loc in zilele de 17 si 18 noiembrie 2010 la sediul Consiliului de mediere situat in Str.Piata Sf.Stefan , nr.7, sector 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu