Impacarea prin mediere

Stimate Domn Mediator Nicolae Dediu
La inceputul lunii augist 2011, Editura Universitas XXI a publicat cartea "IMPACAREA PRIN MEDIERE" - indreptar pe intelesul tuturor, autori: MIHAIU SANTA, mediator autorizat - avocat si FLORIN SANTA, evaluator autorizat - inginer.
Cartea este rodul unei documentari ample in domeniile din care medierea isi trage seva, la redactarea careia autorii au folosit un stil propriu de exprimare, simplu si pe intelesul tuturor partilor implicate in orice tip de conflict.
Lucrarea se adreseaza atat partilor implicate in dispute, cat si mediatorilor autorizati, carora, pentru itregirea cunostiintelor de specialitate, nu trebuie sa le lipseasca din biblioteca.
Persoanele interesate pot gasi tot ce doresc sa stie despre mediere, incepand cu avantajele de care pot
beneficia partile care au ales aceasta cale de solutionare a conflictului; rolul si drepturile acestora legate de procedura medierii, cat si ale mediatorilor, activitatile preliminarii sesiunii de mediere, pana la procedura propriu-zisa, prin care se poate solutiona diferendul dintre partile implicate.
Pretul cartii este de 30,00 lei.
In cazul in care aceasta carte va starneste interesul, o puteti comanda raspunzand acestui e-mail, sau la numerele de telefoane:
0745-063.755;  0742-273.712;  0756-940.280;  021-222.10.93
Fax: 021-222.97.15
Mentionand adresa la care dorit sa fie expedata prin curier, urmand ca pretul sa fie achitat pe loc, la primirea cartii, impreuna cu taxa de curierat.
Cu deosebita stima,
Autorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu