Medierea în domeniul asigurărilor

INVITAŢIEde participare la seminarul
 Medierea în domeniul asigurărilor
Camera de Comerț si Industrie a Municipiului București13 mai 2014

Descrierea seminarului
Prin Ordinul CSA nr. 3/2010 pentru aprobarea Normelor prudențiale referitoare la rezolvarea reclamațiilor privind activitatea asiguratorilor se precizează că: ”În vederea rezolvării pe cale amiabilă a disputelor dintre asiguratori, reasiguratori, intermediari în asigurări și/sau în reasigurări și asigurați/păgubiți/petenți, se vor putea utiliza metodele alternative de soluționare a litigiilor, prevăzute de dispozițiile legale în vigoare”.
Medierea, ca alternativă de rezolvare a disputelor se poate utiliza: în conflictele dintre asigurători, în litigiile dintre asigurători şi intermediari în asigurări, în litigiile dintre intermediari și clienți, în litigiile dintre intermediari și prepușii lor, în litigiile asigurătorilor cu asiguraţi /păgubiţi ...
Seminarul Medierea în domeniul asigurărilorieste creat pentru a asigura profesioniştilor di asigurări înţelegerea oportunității apelării la mediere ca alternativă de rezolvare a disputelor pentru a se asigura creșterea profitului, îmbunătățirea satisfacției clienților și a relațiilor cu părțile interesate  printr-un management performant/inovativ.
Seminarul  îşi propune să asigure participanţilor:
-          Înţelegerea importanței și beneficiilor managementului disputelor în domeniul asigurărilor
-          Familiarizarea cu mediarea ca alternativă de rezolvare a disputelor în domeniul asigurărilor
Seminarul este organizat de Almaro Training  în colaborare cu Centrul de Mediere al Camerei de Comerţ si Industrie al Municipiului Bucureşti.
Seminarul va avea loc în data de 13 mai 2014, la sediul Camerei de Comerţ si Industrie al Municipiului Bucureşti, în intervalul orar 16.00 – 18.30
Seminarul va fi susţinut de;
-          Dorin Albu - mediator, Director Departament Control Intern si Anti-frauda, CertAsig
-          Adrian Bădilă – mediator, formator Internaţional, expert managementul conflictelor
Participanţii la seminar
Seminarul se adresează exclusiv profesioniştilor din cadrul companiilor,în principal manageri, consilieri juridici, manageri de resurse umane, specialiși de relații publice etc.
Procedura de inscriere si taxa de participare
Participarea estre GRATUITA pentru membrii CCIB.
Companiile, nemembre ale Camerei de Comert Bucuresti, vor achita Costul participarii, de 30 RON cu TVA in contul CCIB - IBAN RO 57 BRDE 441SV 37751874410 deschis la: BRD Sucursala UNIREA, sau la casieria CCIB, Bd.Octavian Goga nr.2, sector 3, Bucuresti, tronson I, etaj 6, camera 1.
Pentru a confirma participarea va rugam sa transmiteti pe email sau fax formularul completat.
Informații suplimentare la tel/fax. 021.311.62.58, 021.319.01.07, GSM: 0720.34.14.69, email: mediere@ccib.ro,anca.vasile@ccib.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu