Ziua Nationala a Mediatorului - 4 mai

Astăzi 4 mai, mediatorii din întreaga ţară sărbătoresc Ziua Nationala a Mediatorului.
Prin Hotararea nr 272 din 02.04.2012, Consiliul de Mediere a hotărât: se declara  data de 4 mai ca „ Ziua Nationala a Mediatorului ”
Cu toate că Ziua Naţională a Mediatorului este 4 mai, Consiliul de Mediere a decis ca anul acesta ea să fie celebrată concomitent cu Ziua Europei, în 9 mai, la Buzău, în sala Consiliului Judeţean Buzău (Bd. N. Bălcescu, nr. 48), între orele 9.00-19.00. Sloganul evenimentului este: "Împărtăşim aceleaşi valori, avem aceeaşi viziune - o societate a dialogului".
Ca mediatori, avem o misiune de îndeplinit.
Dacă până acum am fost tratați cu suspiciune și neîncredere, începând de azi, toţi mediatorii ar trebui să convingem că avem capacitatea de a ajuta efectiv prin pregătirea noastră la degrevarea instanțelor de mii si mii de cazuri care pot fi soluționate prin mediere.
A sosit timpul să dovedim celorlalte profesii liberale că suntem uniți, serioși, bine pregătiți, responsabili, că tratăm cu respect problemele privind soluționarea conflictelor în orice domeniu de activitate şi că putem fi un partener demn al justiţiei
Cu ocazia Zilei Nationale a Mediatorilor urez tuturor colegilor mediatori, multe impliniri, spor în promovarea profesiei şi cât mai multe medieri.
mediator - Nicolae Dediu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu