CONFERINTA DE LANSARE OFICIALA A UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI URMATA DE CONFERINTA DE PRESA:28.01.2010


In data de 28 ianuarie 2010 cu incepere de la orele 10.00 la Rin Gran Hotel din Bucuresti, Sos.Vitan - Barzesti, Nr.7D, Sector 4, et.13, Sala ,,Bruxelles",va avea loc festivitatea de prezentare oficiala a UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI DIN ROMANIA.
Evenimentul are ca scop lansarea primei asociatii profesionale a mediatorilor autorizati din Romania constituita conform L 192/2006 privind medierea.
Obiectivul general al Uniunii Mediatorilor Bancari din Romania este promovarea medierii ca solutie alternativa de rezolvare a conflictelor din sistemul financiar – bancar tinand cont de principiile medierii:impartialitate,confidentialitate,neutralitate
Uniunea Mediatorilor Bancari din Romania isi propune ca prin actvitatea membrilor sai,mediatori autorizati din toate judetele, sa contribuie in mod real la rezolvarea situatiilor conflictuale aparute la nivelul institutiilor financiar – bancare.
Evenimentul se va desfasura cu participarea membrilor fondatori ,Consiliului de mediere, a expertilor,a potentialilor beneficiari,a reprezentantilor administratiei publice locale,mediatori autorizati membri ai uniunii si ai celorlalte asociatii ale mediatorilor, a reprezentantilor mass-media s.a.
Confirmarea participarii / sustinerea unui discurs, se va face pana la data de 20.01.2009 la e-mail:office@mediatorbancar.ro, mediatorbancar@yahoo.com
Participarea este gratuita
Tudor Tatu - Presedinte UMB.......clic UMB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu