Medierea: cum să scapi rapid şi discret de soţie şi de partenerul de afaceri neserios

Mediatorul te poate scăpa de proces. În mai puţin de o lună şi cu maximă discreţie poţi fi divorţat de soţie, dar şi de partenerul de afaceri, doar apelând la un mediator.
Judecătorii, procurorii şi chiar poliţiştii vor trebui, din 3 martie, să prezinte persoanelor care se află în conflict posibilitatea de a se adresa mediatorului pentru rezolvarea problemelor. În acest fel, instanţele vor putea scăpa de surplusul de dosare, iar cetăţenii vor scăpa de stres şi vor câştiga timpul pe care ar trebui să-l piardă prin tribunale şi banii pe care în mod normal îi irosesc pe parcursul unui proces. Cu doar 10% din suma cheltuită în instanţă, se poate ajunge la o soluţie chiar mai bună decât cea oferită de un judecător pentru că cele două părţi cad de acord şi nimeni nu pierde.
„În ultimele două săptămâni a crescut considerabil numărul solicitărilor adresate mediatorilor şi ne aşteptăm la o evoluţie foarte bună de săptămâna viitoare, după intrarea în vigoare a reglementărilor legale. Am elaborat o Strategie în care estimăm că în 2013 mediatorii vor soluţiona 25% dintre dosarele aflate pe rolul instanţelor. Pentru aceasta însă va fi nevoie de peste 3.500 de mediatori, de trei ori mai mulţi decât în prezent”, a spus pentru capital.ro Anca Ciucă, preşedintele Consiliului de Mediere.
Deoarece articolul este foarte mare puteti sa-l cititi dand clic pe sursa.....Capital.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu