Training de negociere si mediere pentru consultantii in afaceri

Toata lumea negociaza. De unde si impresia multora ca se pricep! Medierea insa este o procedura destul de nebuloasa. Desi inteleasa ca utilizare, totusi, destul de putin perceputa in esenta ei. De aici si paradoxul. Pentru ca negocierea si medierea au multe mecanisme comune de functionare ca procese. Concluzia ar fi ca cei ce cred ca stiu sa negocieze, de fapt, aplica niste norme gresit intelese.
 Aplicarea gresita a acestor norme este mult amplificata in zona “legal”. Si este natural sa fie asa, deoarece intreaga formare in zona “dreptului” este dintr-un anumit punct de vedere diametral opusa principiilor negocierii si medierii. 
Prin participarea la curs veti intelge:
- diferentele dintre negociere si mediere, pe de o parte si zona “legal” pe de alta parte
- negocierea si medierea ca procese
- comunicare eficienta
- pregatirea unei negocieri
- construirea unor propuneri eficiente in negociere si mediere
- raporturi de forte
- mecanisme de influentare
- elemente de managementul conflictului 
Acest curs va va oferi elementele si mecanismele prin care veti putea sa va eficientizati si sa va armonizati relatiile cu oamenii cu care interferati, indiferent daca ei sunt din zona business sau personala. Veti avea posibilitatea in viitor de a va atinge obiectivele propuse reusind sa ii capacitati si pe cei din jur in acest sens. Ca si consecinta, viata dumneavoastra va fi de o calitate imbunatatita.
Participarea la acest training va inscrie automat la tombola Avocatnet.ro unde puteti castiga un weekend pentru doua persoane la Hotel Art Montana din Predeal.
Costul per participant este de 1290 RON+TVA, iar al doilea loc achizitionat beneficiaza de 50% reducere.

Sursa: Avocatnet.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu