Legitimaţia de mediator

Stimată Doamnă, Stimate Domn,
Vă informăm că începând din data de  26/10/2010, Consiliul de mediere eliberează AUTORIZAŢIA emisă conform art.7 lit. g) din Legea 192/2006, cu modificările şi completările ulterioare, pentru mediatorii autorizaţi începând cu data de 06.04.2008.
Autorizaţia de mediator se eliberează NUMAI personal în baza actului de identitate sau pe bază de împuternicire notarială, conform Hotărârii Consiliului de mediere nr. 131/26.11.2009, în fiecare zi de marţi, miercuri si joi, între orele 11:00 - 15:00, la sediul Consiliului de mediere din Bucureşti, Piaţa Sfântul Ştefan nr. 7, sector 2, (Birou ELIBERARE AUTORIZAŢII).
           
Vă informăm totodată că, în cazul în care sunteţi înregistrat cu  formă de exercitare a profesiei, Legitimaţia de mediator este obligatorie, conform Hotărârii Consiliului nr. 476/16.04.2010.
            Pentru realizarea legitimaţiei de mediator este necesară o poză recentă, care poate fi transmisă:
-          pe adresa Consiliului de mediere, în format fizic extins (minim 10X10 cm) sau în format electronic pe orice suport tehnic.
-          pe adresa de e-mail costin.costea@cmediere.ro, în format electronic.
Poza poate fi realizată şi la sediul Consiliului.
            Eliberarea Legitimaţiei se face personal sau prin mandatar legal, în acelaşi mod ca şi în cazul autorizaţiei şi se poate ridica de la sediul Consiliului de mediere într-un termen maxim de 30 de zile de la data transmiterii pozei. În cazul realizării pozei la sediul Consiliului, legitimaţia se va elibera pe loc. În momentul eliberării legitimaţiei, veţi achita suma de 10 RON, reprezentând cheltuielile de realizare a legitimaţiei.
            Legitimaţiile se emit cu o perioadă de valabilitate de maxim 6 ani şi se vizează anual la Consiliul de mediere. În cazul pierderii, modificării sau deteriorării legitimaţiei, costurile sunt echivalente cu cele pentru emiterea legitimaţiei iniţiale, respectiv 10 RON.

 Cu deosebita stimă,
 Raluca Anton
 Şef cabinet preşedinte
Anca Elisabeta Ciucă
Preşedinte al Consiliului de mediere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu