Program implementare modificare legislativa


Adresa Bogdan Stanescu & Mihai Munteanu catre CdM (22.07.2012)

Stimati Colegi Mediatori, Membri in Consiliul de Mediere

Bogdan Stanescu impreuna cu Subsemnatul am decis sa venim in sprijinul Consiliului de Mediere cu un program, care din punctul nostru de vedere, acopera modificarile aduse la legea 192/2006. Am decis sa facem acest lucru intelegand ca, noi ca membri supleanti avem la dispozitie ceva mai mult timp liber si mai ales faptul ca ne-am implicat inca de acum mai bine de un an in modificarea acestei legi cu tot ce anume a presupus inclusiv lobby-ul adecvat. Aceste aspecte i le-am comunicat si lui Dorin in cursul acestei zile.
Asa cum anticipam au aparut foarte multe persoane fizice si/sau institutii care isi asuma merite pentru modificarile aduse la lege, desi fie nu s-au implicat deloc, fie au aparut in ultima parte a procesului legislativ in media cu un interviu si cam atat. Nu dorim sa facem un proces de constiinta, insa ne manifestam ingrijorarea cu privire la faptul ca desi a trecut mai bine de o luna de la adoptarea modificarilor de catre Camera Deputatilor si promulgarea de catre Presedintele Romaniei, nu vedem un program coerent de implementare ci doar o lupta surda de orgolii si o dorinta de asumare exclusiva a meritelor, asa cum spuneam si mai sus si/sau actiuni ce pot fi interpretate ca o dorinta de creare a unui sistem paralel sau si mai rau distrugerea profesiei din interior; cunoastem cu totii implicare institutiilor din domeniul medierii in acest
proiect legislativ, adica zero.

Avem increderea ca veti considera aceste randuri cat si programul in sine ca un sprijin adus CM pentru perioada extrem de dificila si delicata ce urmaeaza.

Cu Deosebita Consideratie,
Bogdan Stanescu & Mihai Munteanu

Programul propus......pentru marirea documentului dati clic pe el



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu