Blog,site,mediator si mediere


Buna seara tuturor mediatorilor din Romania.
Va multumesc ca vizitati blogul meu ce are ca tema medierea.
La ora actuala blogul inregistreaza un numar de 200-250 vizitatori zilnici ceea ce-l face unul dintre cele mai citite bloguri de mediere din tara.
Obiectivul principal al acestui blog este mediatorul, medierea si mediatizarea profesiei de mediator.
Acest blog nu cauta sa avantajeze anumite grupuri ale mediatorilor,nu cauta sa evidentieze doar anumiti mediatori si nu intentioneaza sa creeze o imagine negativa la adresa medierii
Articolele blogului sunt culese din:ziare,reviste,bloguri,internet,televiziune si apoi publicate.Cu toate ca nu sunt autorul articolelor(eu scriu foarte rar),fiecare articol este citit si apoi publicat.
Dupa cum stiti in mai putin de o luna(3 martie)se va da startul la obligativitatea informarii justitiabilului cu privire la posibilitatea medierii.
Deoarece sunt foarte multi mediatori ce doresc intr-un fel sau altul sa se faca auziti si cunoscuti in lumea medierii,le adresez pe aceasta cale rugamintea de a-mi trimite orice articol scris de ei ce are ca tema medierea.
Nu conteaza organizatia din care faceti parte….conteaza doar calitatea articolului.
Puteti sa-mi trimiteti articolele pe adresa dd_nicolae@yahoo.com, voi citi articolul iar daca este bun il voi publica.Articolul va avea numele autorului, poza si datele lui de contact.
Pe langa asta fac schimb de linkuri cu orice mediator din tara.
Mediatori din toata tara…..e timpul sa va faceti auziti!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu