Centrul Regional de Facilitare si Negociere

  • www.AlegeMedierea.info, este un site de prezentare a serviciilor din cadrul Biroului de Mediator Daniel Vieru. Rolul paginii de internet este, printre altele, de a atrage potentiali clienti catre birou. Subliniez astfel, ca scopul sau si continutul, nu se adreseaza mediatorilor autorizati, si nici nu sustine vreun blog personal sau o platforma de polemica pe temele medierii. O data cu decizia de a functiona ca birou independent (decembrie 2009), obiectivul, cu privire la acest canal de comunicare (deschis in 15-17 ianuarie), este acela de referire a unui numar de 3-4 cazuri, lunar. 
  • ca si Formator principal, cum este asa de puternic prezentat, Daniel Vieru face parte din echipa RFNC Iasi, furnizor autorizat de formare initiala in mediere. DIn aceasta perspectiva, si pentru ca am primit mai multe apeluri, ii invit pe cei interesati de acest subiect sa se adreseze asociatiei mentionate, fata de care ma aflu intr-o relatie contractuala de colaborare. http://www.rfnc.ro/html/noutati/noutati.html
  • pentru intrebari care se refera la experienta si competentele proprii, va rog sa -mi permiteti sa raspund doar la mesajele venite direct (telefonic sau e-mail), insa privat si confidential. De asemenea, prefer sa fiu tratat ca si Mediator autorizat, adica colegul fiecarui mediator, decat altceva.
Apreciez eforturile fiecaruia pentru a promova medierea si va doresc succes.

Daniel V

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu