Formator Principal in Mediere....Dan Vieru

Serviciile de mediere sunt oferite sub statutul ”Daniel Vieru - Birou de Mediator”, înregistrat în Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la poziţia 832, Consiliul de Mediere.
Daniel Vieru este implicat, încă din 1999, în dezvoltarea medierii în Romania, iniţial ca şi beneficiar al unui program internaţional cu expertiză americană, canadiană şi britanică,  desfăşurat în
Iaşi pentru promovarea medierii, apoi ca practician şi, nu în ultimul rând, ca şi formator principal în mediere, alături de echipa Centrului Regional de Facilitare şi Negociere Iaşi.
Experienţa din domeniul managementului de proiect / organizaţional şi practica psihoterapiei (psihoterapeut licenţiat în cadrul Asociatiei Romane de Hipnoza, Relaxare si Terapie Ericksoniană, membră a Federaţiei Române de Psihoterapie) susţin competenţele de mediator şi formator, prin rezultatele obţinute şi prin înţelegerea conflictului dincolo de ceea ce este exprimat verbal şi nonverbal.
Imparţialitatea, neutralitatea şi confidenţialitatea medierii, cât şi orientarea către beneficiari şi respectarea intereselor acestora sunt valori de bază în practica biroului.

Despre formator,
Daniel Vieru:

Formator Principal în Mediere, Examinator  și Mediator autorizat /  Consiliul de Mediere
Din 1999 este implicat în programe de dezvoltare a medierii în România, prin proiecte internaționale cu asistență britanică, canadiană și americană.
Crezul său, pentru cursurile de mediere, susține învățarea ca și demers interactiv, care pune accentul pe valorizarea experienței participanților, comunicarea autentică, demonstrarea abilităților și îndrumarea în dobândirea deprinderilor mediatorului.
Peste 1000 de ore de predare, în managementul conflictului, prin mediere, negociere și dezvoltarea abilităților de comunicare.

„Dl. Daniel Vieru este un formator priceput care implică
participanții în învățarea proceselor și deprinderilor de
de comunicare, mediere și negociere.
Excelează în predarea principiilor fundamentale și
 modelarea deprinderilor esențiale necesare
pentru a fi un mediator de succes.”
                
              Martha McManus MA, MA, MPHIL
Mount Royal University , Calgary, Alberta, Canada


A fost formatorul meu si-l recomand tuturor celor care doresc sa imbratiseze profesia de mediator.
Pentru mai multe detalii dati clic pe site-ul Alege Medierea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu