Ce inseamna T.A.T.A. si cine sunt ei?

  Stim cu totii ca in momentul desfacerii casatoriei,minorii sunt incredintati cu preponderenta mamelor. De multe ori instantele cred ca mama are principalul rol in cresterea copilului si
tatii doar un rol decorativ.
De ce scriu despre T.A.T.A.? Am citit Modificarile propuse de T.A.T.A. Avand in vedere faptul ca mediatorul este obligat sa tina cont de interesul superior al copilului  consider ca acest proiect de lege este de interes pentru orice mediator, raportat la criteriile ce trebuiesc avute in vederea determinarii interesului superior al copilului.

Ati auzit de T.A.T.A.?
T.A.T.A. este o organizatie neguvernamentala, apolitica, non-profit, infiintata de tatici care doresc sa fie egali cu mamele copiilor lor in societate, in fata autoritatilor de orice tip si conform legii, care se dedica educarii si cresterii copiilor lor, care inteleg cat de important este rolul tatalui in viata propriului copil.
Ce inseamna T.A.T.A. si cine sunt ei?
Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor.
Membrii T.A.T.A. sunt asadar tatici casatoriti, vaduvi sau divortati, crestini, apartinand altor religii sau atei, care, indiferent de starea materiala, de calificarea profesionala, de nivelul de studii, de numarul de copii, au o trasatura comuna: isi iubesc copilul/copiii si vor sa fie prezenti calitativ si cantitativ in viata acestora.
Ce urmareste T.A.T.A.?
Obiectivele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. sunt:
1. promovarea si respectarea drepturilor tatilor si copiilor acestora,
2. consolidarea relatiilor dintre tati si copiii lor,
3. sensibilizarea membrilor societatii cu privire la importanta egalitatii parentale in fata legii,
4. combaterea discriminarii sociale, juridice sau economice a tatilor,
5. asistarea prompta a familiilor aflate in criza,
6. protejarea demnitatii si promovarea drepturilor si intereselor membrilor T.A.T.A.
WWW.T-A-T-A.RO este un site construit cu si pentru toti taticii dornici sa se implice permanent in cresterea si educarea propriilor copii, constienti de rolul exceptional pe care il are tatal in viata copilului sau.
Nu numai taticii sunt invitati sa contribuie la optimizarea serviciilor furnizate electronic. Psihologii, juristii, reprezentantii autoritatilor si institutiilor publice, cadrele medicale, politicienii sunt bineveniti pe pagina web pentru a ajuta T.A.T.A. sa-si realizeze scopul stabilit prin statut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu