Unii judecatori se opun medierii!!!!

Cu respect va aduc la cunostinta urmatoarele :
    Astazi 24.03.2010 instanta Judecatoriei Campulung din judetul Arges investita spre solutionare in Dosarul nr.1043 / 205 / 2010 , C8-civil- actiune in constatare , a criticat vehement institutia medierii in sedinta publica cu privire la documentele incheiate de mine ca mediator .
    Doamna magistrat Roibu Georgeta a adus prejudicii institutiei medierii mirandu-se public de documentele transmise de mediator la dosar , sfatuind partile sa nu se mai lase inselate ca nu exista asa ceva , iar dumneaei o considera o inventie prin care partilor li se iau banii fiind inselati dupa care au fost sfatuite partile sa-si retraga actiunea , ceea ce s-a si intamplat .
    Este de remarcat faptul ca desi cu aproape trei saptamani am depus o mapa cu documente inregistrand primirea documentelor in aceasta judecatorie  , in care anexand toate legile medierii cu modificari si completarile ulterioare si alte adrese de promovare a medierii pe care le-am primit pe sait , solicitam domnului Presedinte al Judecatoriei Campulung sa incheie un protocol de colaborare cu asociatia medierii din care fac parte , discutand personal cu domnia sa , a spus ca va discuta documentatia in colegiul magistratilor din Campulung iar pana in prezent nu ne-a fost comunicat raspunsul .
    Va rog doamna presedinta sa-mi comunicati ce este de facut in aceasta situatie deoarece d-na magistrat prin atitudinea dumneaei a adus atingere institutiei medierii cat si oricaror altor medieri pe care altcineva le-ar incerca .
    Documentele au fost intocmite in conformitate cu Legea 192 / 2006 completata si modificata / Legea 370/2009.
    Am depus aceleasi gen de documente la instanta Judecatoriei Pitesti in o actiune de divort cu copii care s-a soldat cu un real succes , instanta prununtandu-se conform documentelor incheiate de mediator .
    Ce este de facut in acesta situatie , va rog sa ma sfatuiti ce mai pot face in o asemenea situatie ?
Anexez copie dupa dosarul instantei :
15.
-Reclamant
STAN STELIAN
-Pârât
POPESCU CECILIA
Nr. dosar: 1043/205/2010
(1043/2010)
Obiect: acţiune în constatare
Nr. hotărâre: ------
Redactată de: ------
În baza art.246 c.pr.civ., ia act de renunţarea la judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 24 martie 2010.
 Multumesc anticipat , mediator Mirela Ungureanu

Ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu