Consiliul de Mediere...Modificari comisia permanenta...dl. Mugur Mitroi revocat din functie

In sedinta din 21 mai 2010, membrii Consiliului de mediere prezenti au analizat situatia creata de cresterea rapida a volumului de activitate, determinata in special de modificarile produse de Legea 370/2009 privind obligativitatea magistratilor de a informa despre posibilitatea justitiabililor de a apela la mediere.
In acest context, s-a constatat ca este nevoie de o activitate sustinuta, in special din partea membrilor Comisiei Permanente, care asigura permanenta activitatii intre cele doua sedinte ale membrilor CM, comisie formata din presedinte, vicepresedinte si alti 3 membrii alesi din randul celor 9 membrii ai Consiliului de mediere.
La propunerea presedintelui, Anca Elisabeta Ciuca, si a vicepresedintelui, Ioana Stoica, dl. Mugur Mitroi a fost revocat din functia de membru al Comisiei Permanente, datorita absentei constante de la lucrarile sedintelor CP si CM incepand din luna februarie si, deci, a imposibilitatii de a contribui activ (analiza unor cereri) si constructiv (propuneri de dezvoltare a sistemului si coordonarea unor comisii de specialitate) la rezolvarea treburilor curente ale Consiliului de mediere.
 In aceeasi sedinta a fost aleasa prin vot dna Mariana Zainia ca membru in Comisia Permanenta.
 Ii uram dnei Zainia bun venit in randul membrilor Comisiei Permanente si ii uram spor la munca in folosul tuturor mediatorilor autorizati, fata de care, atunci cand am fost alesi in 23 mai 2009, toti membrii Consiliului de mediere ne-au asumat responsabilitati pe care speram sa le si onoram!
Anca Elisabeta Ciuca
Presedinte al
Consiliului de mediere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu