Şedinţă extraordinară Consiliului de mediere.7 mai 2010, ora 11.30


ANUNŢ - Şedinţă extraordinară Consiliului de mediere.- In data de 7 mai 2010, incepand cu ora 11:30, va avea loc la sediul sau, sedinta extraordinara a membrilor Consiliului de mediere.

Sedinta are pe ordinea de zi urmatoarele puncte:

1. Raport de activitate al Presedintelui si al Vicepresedintelui
2. Autorizari, avizari
3. Raport al Comisiilor de disciplina - nu are caracter public
4. Raport al coordonatorilor comisiilor (Carmen Fiscuci, Comisia consultativa a corpului profesional; Zeno Sustac, Comisia pentru promovare; Mariana Belbita, Comisia consultativa a furnizorilor de formare; Daniela Popoviciu, Senat)
5. Raport al grupurilor de lucru pentru transpunerea prevederilor Legii 370/2009
6. Diverse

Sedinta are caracter public, mai putin punctele de pe Ordinea de zi pentru care se mentioneaza ca nu au caracter public.

Accesul persoanelor care doresc sa participe la sedinta se face doar pe baza unei cereri aprobate de Presedintele Consiliului, conform procedurii adoptate adoptate de membrii Consiliului. Cererea se poate depune pana in 6 aprilie 2010 inclusiv, la secretariatul Consiliului , specificand punctul de pe ordinea de zi la care doresc sa participe si motivatia pentru aceasta participare. Pentru fiecare cerere se va formula un raspuns in care se va specifica intervalul orar in care pot participa la sedinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu