Eu cu cine votez?


Celebra intrebare a cetateanului turmentat..."Eu cu cine votez?"...se pare ca are cautare si in zilele noastre.Avand in vedere mult asteptatele alegeri(cand vor fi ele Dumnezeu stie) mi-am pus si eu aceeasi intrebare:"Eu cu cine votez?"
Neavand ce face mi-am propus sa incep un sondaj.Acest sondaj va fi 100% corect.Sigur vor vota o singura data si vor fi secrete(voi avea grija eu si prietenul meu Google).Am ales un numar de 13 mediatori autorizati(nu intamplator).
Sondajul va fi prezent pe blogul meu pana la data alegerilor.Avand in vedere ca nu se cunoaste aceasta data am sa fixez sondajul pentru o perioada de 365 de zile(un an)....sper ca se vor organiza pana atunci...:).El se va afla in partea dreapta a blogului si se va numi astfel:
Pe cine ve-ti alege in Consiliul de mediere?Daca la Conferinta se vor mai evidentia si altii ii voi pune si pe ei....pana atunci iata cine sunt dupa parerea mea candidatii cu pretentii la aceaste functii:
-Alina Gorghiu
-Zeno Sustac
-Mugur Mitroi
-Katalin Kibedi
-Costin Asofronie
-Eruşencu Silviu
-Daniel Vieru
-Claudiu Ignat
-Belbita Maria
-Tudor Tatu
-Anca Ciuca
-Bădilă Adrian
-Ghervase Mihai
Momentan las doar 13 mediatori...daca intervin modificari sau daca alti colegi mediatori au alte optiuni am sa le anunt ulterior.
P.S.Acest sondaj nu incalca Codul de etica si deontologie profesionala!!!

2 comentarii:

  1. Printre cei 13 cred ca v-ati putea numara si dumneavoastra, dle Dediu, daca avem in vedere si activitatea de promovare in care v-ati implicat.
    Ca membru in Comisia de promovare a medierii pe tara, cred ca va puteti incerca sansele.

    Cred ca o persoana implicata in promovare asa cum sunteti dumneavoastra (fapt ce presupune multa munca voluntara) este datoare sa continue aceasta activitate si din alta postura.

    P.S. Ca o curiozitate, puteti sa ne spuneti din ce organizatie profesionala faceti parte?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat sa ma inscriu in 2 asociatii, dar se pare ca "sefii" se simteau "jenati" de prezenta mea.....asa ca momentan singura mea asociatie de suflet este Camera Mediatorilor Vrancea.
    Cand am sa fac parte dintr-o asociatie mai mare am sa anunt acest lucru....in schimb stau excelent la capitolul invitatii de a ma inscrie....ma abtin momentan.
    In ce priveste participarea mea la alegeri.....una e sa fii citit si alta e sa fii votat....cred ca sunt prea cinstit pentru asta sau nu vreau sa folosesc promovarea cum fac altii pentru a ajunge in CM....nu ca nu as putea face fata...sunt militar...sigur as deveni un mic dictator.Dar militarii sunt cinstiti nu politicieni.....

    RăspundețiȘtergere