Mediator, conciliator in spete bancare

Dragi prieteni,

    Cu mare bucurie va anunt aparitia lucrarii "Mediator, conciliator in spete bancare", o pledoarie pentru schimbare, pentru reasezarea valorilor, pentru regasirea parghiilor de impacare si rezolvare amiabila a disputelor dintre institutiile financiare si clienti. 

    Am scris acesta carte cu drag, cu bucurie, cu speranta ca voi putea sa ajut colegii mediatori sa inteleaga mai bine spetele bancare, colegii din banci sa inteleaga perspectiva clientului, iar clientii bancilor sa inteleaga mai bine constrangerile reglementarilor speciale din sistemul bancar, din perspectiva riscurilor pe care acestea le au de gestionat. Mi-am dorit sa reamintesc ca aceasta perioada grea, marcata de o noua criza economica si financiara, cu valuri atipice, pentru toata lumea deopotriva, va avea un sfarsit, ca va fi viata si dupa aceasta criza si ca a venit timpul sa ne maturizam, sa iesim fiecare din "cutia" lui si sa gasim caile adevarate catre intelegere, bunavointa si cooperare. M-am straduit sa promovez profesia noastra dupa puterile mele, sa ajut pe cei care hotarasc caile de rezolvare a disputelor cu clientii institutiilor financiare in aceste zile, sa inteleaga ca intotdeauna va exista calea pacii, a reconcilierii, va exista o alta solutie decat cea care aduce suferinta, pierderi si durere, va exista o rezolvare care sa ne readucabucuria si implinirea lucrului bine facut.

    Cred ca putere ca ajutorul sub orice forma, daca vine la timp, potenteaza impactul asupra celui in nevoie. 
    Doar ca "tiparele" sunt altele in 2012, iar nevoia unei astfel de lucrari se simte in randul mediatorilor.

    De aceea, va invit cu drag sa fiti parte a acestei schimbari si sa facilitam accesul la aceasta informatie tuturor colegilor mediatori care doresc sa afle mai mult si sa invete despre modul de abordare a unor astfel de spete, astfel incat sa fie cat mai bine pregatiti pentru provocarile anului urmator. Comenzile pot fi transmise la Asociatia mediatorilor din domeniul financiar bancar FINBAN:

http://www.finban.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1093&Itemid=353

sau la urmatoarele adrese de e-mail:


Pretul unui exemplar este de 21 lei.

Cu multumiri si cel mai bune urari,

Maricica Georgescu

Mediator Autorizat
Hot. Cons. Mediere nr 526/2010
Telefon: 0723 239 089
E-mail: mgmediator@yahoo.com sau maricica.georgescu@finban.ro
Splaiul Unirii nr.6 Bl.B3A, etaj 5 cam.5-9
sector 4, Bucuresti
www.finban.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu