Propunerea de modificare a Legii medierii propusa de Cristi Danilet, membru CSM, a primit unda verde de la ministrul justitiei Mona Pivniceru.

Propunerea de modificare a Legii medierii propusa de Cristi Danilet, membru CSM,  a primit unda verde de la ministrul justitiei Mona Pivniceru.


Ieri , 04.12.2012, domnul Cristi Danilet, membru CSM impreuna cu domnul Ion Dedu membru CdM si domnul Florin Motiu, secretar de stat, s-au prezentat in fata Ministrului Justitiei, doamna Mona Pivniceru pentru a sustine initiativa de modificare a legii propusa de CSM.
In urma discutiilor avute, doamna ministru a fost incantata de propunerea de modificare initiata de domnul Cristi Danilet, aprobata de CSM si dorita de CM, exprimandu-se ca sustine implementarea
 privind initierea unei ordonante de urgenta pentru modificarea Legii medierii.
Doamna ministru a mai declarat ca medierea este ”absolut necesara pentru buna functionare a sistemului de justitie”.
Multumim pe aceasta cale domnului Cristi Danilet si doamnei Alina Gorghiu initatorul legii 115/2012 fara de care aceasta Lege 115/2012 nu ar fi fost realitate.
Aceasta completare a legii,  cu ajutorul unui OUG, se pare ca va fi pusa in aplicare incepand cu 1 februarie 2013, urmand a se vedea pana atunci modul cum va fi pus in practica tinand cont de faptul ca actualul Guvern mai are doar cateva zile de functionare.
mediator Nicolae Dediu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu