Conferință Națională a Mediatorilor - Medierea un bun național

Comunicat de presă
Conferință Națională a Mediatorilor
„Medierea un bun național”
Hotel Marshal Garden București - 28 noiembrie 2013

Consiliul de mediere anunță organizarea Conferinței Naționale a Mediatorilor, cu tema „Medierea un bun național”, în 28 noiembrie 2013, la Hotelul Marshal Garden din București, cu începere de la ora 9.30

Înscrierile la Conferință pot fi făcute între 01.11.2013 și 21.11.2013, în limita locurilor disponibile, la adresa: conferinta@cmediere.ro Programul și formularele de înscriere vor fi transmise prin Newsletterul CM până la data specificată mai sus.Vom reveni cu detalii privind atelierele și numarul de puncte profesionale ce se vor acorda.

„A fost un an important pentru mediere și pentru mediatori. Un an cu multe reușite, dar și cu probleme. Au fost modificari legislative importante, au aparut numeroase cărți și emisiuni despre mediere, au fost numeroase conferințe și întâlniri dedicate profesiei, s-a dublat numarul mediatorilor autorizați. Asta înseamnă că am devenit vizibili, ca este o profesie ofertantă, că ne facem simțită prezența în societate.
Este momentul să facem un pas înainte. Este momentul să avem o altă abordare. Este momentul să facem din mediere un bun național”, a declarat președintele Consiliului de mediere Dorin Valeriu Bădulescu.

Hotelul Marshal Garden
Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, 10574, Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu