Revista Medierea – 200 de pagini de informatie de specialitate

Revista Medierea
Revista Medierea se afla de 5 ani pe piata publicatiilor de profil din Romania, incercand sa puna temelia literaturii de specialitate atat de necesara profesionistilor domeniului. Revista Medierea este o revista de nivelul unei carti, cu peste 200 de pagini de materiale de interes despre mediere.
Am publicat de-a lungul timpului articole ale unor specialisti ai domeniului din tara si strainatate, interviuri, analize, rezumate ale unor teze de doctorat, lucrari de disertatie sau lucrari de licenta, articole de nivel stiintific sau de actualitate, recenzii ale unor carti precum si prezentari ale unor evenimente de succes din domeniul ADR.
In prezentul numar veti gasi un interviu interesant cu presedintele Consiliului de Mediere din republica Moldova, rezumatul unei teze de doctorat, un amplu material despre Gala anului 2013 desfasurata la Cluj-Napoca, mai multe materiale ale masteranzilor Universitatii de Vest din Timisoara de la specializarea “Comunicare si mediere in conflictele sociale”, un interesant articol al unui membru CSM precum si alte materiale interesante.
Dr. Zeno Sustac, Co-redactor sef Revista Medierea
Data aparitiei: 28.02.2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu