Consiliul de Mediere.....comunicat

In conformitate cu hotarârile adoptate in sedinta din 19 februarie 2010, Consiliul de mediere a inceput demersurile pentru a publica sub forma de brosura, Tabloul mediatorilor.
Ca urmare a solicitarii transmise de Consiliul de mediere, Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat deja instantele ca vor fi distribuite informatii despre mediatori sub forma unor brosuri, continand date despre toti mediatorii activi la nivelul tarii.
Brosura va fi distribuita la toate instantele din Romania si va incluse informatiile si datele de contact DOAR ale mediatorilor activi (cu forma de exercitare a profesiei si fara clauze de suspendare), si care au achitat Taxa anuala pentru administrarea Tabloului mediatorilor, aferenta anului 2009, pana cel mai tarziu la 31 martie 2010.
Mediatorii care datoreaza Taxa anuala pentru administrarea Tabloului pentru anul 2009 au fost informati prin transmiterea de Instiintari de plata in perioada ianuarie - februarie 2009.
ATENTIE! Mediatorii autorizati pana la 31 decembrie 2009 platesc Taxa anuala aferenta anului 2010 pana la 31 decembrie 2010.
Anca Elisabeta Ciuca
Presedinte
Consiliul de mediere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu