Parteneriat de colaborare intre Cabinetul de avocatura si mediator "Seffer Laurentiu Levente" si OXFORD MANAGEMENT LTD

Va facem cunoscut ca compania noastra Cabinetul de avocatura si mediator „Seffer Laurentiu Levente” este specializata in Planificare Fiscala Internationala si incorporare de companii in intreaga lume (Cipru, Marea Britanie, BVI, USA, etc.). Serviciile noastre includ consultanta de specialitate in vederea maximizarii profitului, incorporare si administrare de companii, numire de directori, servicii de mandatariat, deschidere de conturi si asigurarea relatiei cu banca si toate serviciile conexe. In plus oferim servicii de contabilitate si audit.
Cabinetul de avocatura „Seffer Laurentiu Levente” este specializata pentru incorporarea si administrarea de companii in Cipru si nu numai.
Cabinetul de avocatura „Seffer Laurentiu Levente” ca partener si colaborator al OXFORD MANAGEMENT LTD/Romanian Representative Office
va ofera urmatoarele servicii:
„Planificare Fiscala Internationala consultanta de specialitate in vederea crearii de structuri avantajoase din punct de vedere fiscal, pe baza sistemelor fiscale specifice fiecarui stat si a conventiilor internationale incheiate pentru evitarea dublei impuneri.
Companii offshore consultanta de specialitate, inregistrare si administrare de companii in intreaga lume.
Servicii conexe:
• numire de director(i)
• actionar(i) mandatari (anonimat actionari)
• sediu social
• secretariat
• companii deja inregistrate
• lista cu nume aprobate
• orice alte servicii legate de infiintarea si administrarea unei firme offshore
Conturi bancare si obtinere de facilitati bancare deschidere de conturi bancare pentru persoane fizice sau juridice la cele mai bune comisioane practicate de banci, obtinere de acreditive si alte facilitati solicitate de clientii nostri.
Fonduri internationale echipa Oxford este specializata in crearea si administrarea de fonduri in Cipru, conform International Trusts Law 92 si in alte tari pe baza legislatiei existente. Oferim servicii de mandatariat atat companiilor cat si persoanelor fizice. Fondurile de active se refera la numerar, depozite bancare, actiuni, obiecte de valoare, proprietati imobiliare sau alte tipuri de proprietati.
Fondurile de active create in Cipru ofera avantaje excelente prin accesul la conventii de evitare a dublei impuneri si 0% impozit pe venit, profit sau capital.
Shipping si ship management inregistrare de companii de shipping; inregistrare de nave, remunerarea echipajelor, administrare de nave.
Servicii financiare prin intermediul vastei retele de profesionisti in sfera bancara si industria de servicii financiare, echipa noastra va pune la dispozitie servicii financiare personalizate: creare si optimizare a portofoliilor de investitii, consultanta in tranzactii bursiere, etc.
Toate serviciile noastre au la baza filozofia companiei: profesionalism, promptitudine, confidentialitate si siguranta (anonimat complet asigurat clientilor nostri si transparenta totala in relatiile cu acestia).
Cui ne adresam?
Oricarei persoane fizice si oricarei firme (inregistrate in Romania sau investitori straini). Nu exista restrictii legate de tipul de activitate, structura, marime, management etc.”

Pentru mai multe informatii nu ezitati a ne contacta:
Persoana de contact: Seffer Laurentiu
Telefon: 0726735001
E-mail: laurentiu_seffer@yahoo.com
Sursa: seffer laurentiu

2 comentarii:

  1. O neclaritate...asta face parte din domeniul Publicitate, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Fac reclama oricarui mediator care doreste...important e sa doreasca.

    RăspundețiȘtergere