Lansare „Ghid de bune practici privind utilizarea medierii în cauzele transfrontaliere”

În data de 26 iunie 2013, orele 16.00-17,30 va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie a României, Salonul Albastru, evenimentul de lansare a Ghidului de bune practici rezultat din proiectul defăşurat de Ministerul Justiţiei din România, în cadrul Programului „Justiţie Civilă” 2010, „Promovarea medierii în cauzele transfrontaliere în materie civilă”, proiect în care Consiliul de Mediere are calitatea de partener.
La eveniment vor participa experţii din cadrul proiectului, reprezentanţi ai Consiliului de Mediere şi Ministerului Justiţiei, reprezentanţi ai presei şi mediatori.
Ghidul de bune practici conţine informaţii utile pentru familiarizarea specialiştilor din cadrul Statelor Membre partenere cu instrumentele juridice şi procedurile aplicabile în domeniul medierii transfrontaliere în materie civilă. Ghidul în format tipărit va fi distribuit în rândul specialiştilor în domeniul medierii din statele partenere, atât în format hard copy, cât şi în versiune electronică şi va fi publicat pe site-urile web ale instituţiilor partenere, înlesnind astfel accesul  la informaţii pentru un număr mare de specialişti. Ghidul a fost deja tradus în principalele limbi de circulaţie din Uniunea Europeană.
Mediatorii interesaţi să participe la eveniment se vor înscrie în limita locurilor disponibile (100) trimiţând un e-mail de confirmare la adresa secretariat@cmediere.ro până în data de 24.06.2013.
Consiliul de Mediere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu