Medierea şi mediatorul în contextul comunităţii.Bani dati...ca sa mai stam de vorba.....AM AVUT DREPTATE!!!

Am primit acest e-mail.
mihail-brinzeaStimate Domnule Nicolae Dediu,

Intrebarea pusa la finalul anuntului despre Scoala de Vara este fireasca si foarte buna.
In primul rand in calitate de coordonator al Scolii de Vara a Colegiului Mediatorilor va multumesc ca ati postat anuntul. Oricum voiam sa va telefonez personal si sa va rog sa puneti anuntul pe bolg.
Tot prin bunavointa dumneavoastra as dori sa aduc ca cunostinta cititorilor blogului ca am solicitat pentru Consiliului de Mediere sa acorde Scolii de Vara
15 puncte profesionale, adica nici mai mult nici mai putin decat 1.5 puncte pe ora de formare (sunt 10 ore de formare in total) asa cum se practica si in alte sisteme de formare profesionala din Romania.
Sper ca in sedinta din 23.07.2010 Consiliul de Mediere sa hotarasca acordarea punctajului solicitat.

Cu stima,
 Mihail Brinzea,
Coordonator Scoala de Vara


Am primit mai multe intrebari legate de articolul publicat Medierea şi mediatorul în contextul comunităţii.Bani dati...ca sa mai stam de vorba dintre care amintesc cateva:
1)Pentru ce sa platim 810 lei daca nu primim puncte profesionale ?Cumva medierea este obligatorie si noi nu stim asta ?Ati ajuns sa ne cereti puncte profesionale cand noi murim de foame cu diploma in mana ?
2)De ce sa fim obligati sa cumparam puncte profesionale pentru a ramane autorizati cand medierea nu functioneaza in Romania ?
3)Este cumva o intrunire doar a celor care organizeaza cursuri de mediere, care au bani, pentru a mai afla noi metode de stoarcere a mediatorilor ?
4)Au fost atatea intruniri interesante ale mediatorlior.De ce alte intruniri nu au primit puncte profesionale si aceasta intrunire primeste? Cu ce se deosebeste aceasta intrunire fata de celelalte ?
Autorii intrebarilor au dorit sa ramana anonimi....se vor regasi in aceste intrebari.
Avand in vedere ca acest articol este publicat pe blogul meu....considerati totusi ca pun eu aceste intrebari.
Puteti raspunde la ele domnule coordonator Mihail Branzea ?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu